Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Situat in Can Pastilla, in golful Palma, aproape de aeroport, intre 2 plaje superbe: Can Pastilla si Cala Estancia.


FACILITATI HOTEL: recent renovat dispune de 190 de camere, servicii all inclusive, potrivit pentru familii si cupluri ofera urmatoarele facilitati: receptie 24 ore, camera de bagaje, piscina exterioara cu terasa, piscina pentru copii, lounge bar cu TV, restaurant (mesele sunt tip bufet), muzica live, spectacole si minidisco, centru SPA/Wellness cu jacuzzi, baie de aburi, sauna, sala de fitness.


FACILITATI CAMERE: camerele sunt renovate, moderne si confortabile si dispun de : baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD , acces internet wireless (contra-cost), seif (contra-cost). Camerele standard au vedere la oras sau la piscina si au capacitate maxima de 2 persoane.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie