Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HYB CLUB EUROCALAS


Descriere

LOCALIZARE:

HYB Eurocalas este localizat in Callas de Mallorca, la doar 10 minute de mers pe jos de plaja (350 metri - Plaja Cala Antena - o mica pestera cu nisip alb si ape turcoaz), la 65 km de orasul Palma de Mallorca si 60 km de Aeroportul International Palma.
Alte plaje in zona la 10 minute de mers cu masina: Cala Varques, Cala Anguila, Cala Mondrago si Cala Domingos.

FACILITATI HOTEL:

Acest aparthotel este potrivit pentru familii si pune la dispozitia turistilor diverse facilitati
Receptie 24 ore.
Hotelul pune la dispozitie doua piscine exterioare, una pentru adulti si una pentru copii. Exista sezlonguri si umbrele de soarela piscina.
Parcul Acvatic de la HYB Euroclas este un spatiu dedicate copiilor, cu zone de stopire, si o piscina de mica adancime cu tobogane si o nava a piratilor unde le va placea sa se joace in timp ce ocolesc jeturile cu apa.
La acest hotel exista facilitate sportive si de recreere cum ar fi: tenis, pentaque, billiard, darts, tenis de masa, tir cu arcul. Exista chiar si o camera pentru jocuri , o sala de fitness si un club pentru copii un de vor desfasura activitati distractive si educative.
La acest hotel exista parcare.
RESTAURANTE:
Restaurantul hotelului este in program all inclusive - mic dejun, pranz, cina de tip bufet, cocktailuri, sucuri si bauturi alcoolice la lounge bar, snack-uri, gustari si deserturi la snack-bar.

CAMERE:

Apartamentele standard si camerele sunt spatioase, mobilate modern si dispun de:, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetica, bucatarie, living cu canapea, terasa, mini-frigider, microunde, televizor, telefon, aer conditionat, seif, parchet pe jos.

Connecting Double Room - Are toate facilitatile de mai sus.
Standard Double Room - Are toate facilitatile de mai sus.
Sea View Family Double Room - Are toate facilitatile de mai sus.
Side Sea View Double Room - Are toate facilitatile de mai sus.
Standard Apartament - Acest apartament ofera o terasa cu gradina private si sezlonguri in gradina, apparat de cafea cu capsule, spatiu de relaxare separat, sofa bed, bucatarie echipata cu frigider si cuptor cu microunde.
Sea View Apartament - Este echipat cu doua paturi single, zona de living, sofa bed, bucatarie echipata cu frigider si cuptor cu microunde si vedere la mare.
Side Sea View Apartament -Este echipat cu doua paturi single, zona de living, sofa bed, bucatarie echipata cu frigider si cuptor cu microunde.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.