Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM Don Juan

de la
1587  1578 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 12.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel HSM Don Juan ofera facilitati si servicii de inalta calitate dupa renovarea din 2008. Datorita pozitiei ideale, va puteti bucura de toate atractiile pe care statiunea Magaluf le are de oferit, dar in acelasi timp va puteti relaxa la piscina hotelului. Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie (24h), terasa la soare, restaurant (bufet), snack bar, aer conditionat, lobby bar, lift, acces internet Wi-Fi gratuit in intregul hotel, internet corner (contra cost), spalatorie, parcare, piscina pentru copii, scaune pentru copii in restaurant, cameră de jocuri, babycot, cameră de bagaje, fax/copiator, închirieri auto, schimb valutar, curăţătorie chimică, recepţie deschisă nonstop. Hotelul dispune de piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, de asemenea, aici veţi găsi o terasă cu şezlonguri şi un bar lângă piscină. Piscina în aer liber, înconjurata de o zonă verde frumos întreținuta si restaurantul spațios, ies în evidență printre alte facilități de lux. Pe lângă acestea, hotelul Don Juan oferă un punct de acces la Wi-Fi, masă de tenis şi masă de biliard. Hotelul dispune de un mini-club pentru copii şi oferă pe tot parcursul săptămânii programe de divertisment de seară. Recepţia este deschisă 24 de ore pe zi şi oferă servicii de închirieri auto. Pe străzile din jurul hotelului sunt amenajate parcări gratuite.

Facilitati camere
Hotelul HSM Don Juan dispune de 182 camere moderne, confortabile si luminoase, care includ tot ce au nevoie turistii pentru a beneficia de o cazare plăcută. După o dimineață pe plajă, o după-amiază relaxantă la piscina hotelului sau o noapte de divertisment în barurile stațiunii, nu este nimic mai bun decât ca oaspetii să aibă parte de odihnă într-una dintre camerele hotelului, decorate într-un stil clasic si frumos. Există, de asemenea, o selecție de camere concepute special pentru familii. Unitatile de cazare au in dotare baie proprie (facilitati de baie), balcon, telefon direct, seif (contra cost), TV satelit cu canale internaționale, oglindă lungime completă, curățenie zilnică, apel de trezire acces internet Wi-Fi, pat pentru copii (gratuit), pardoseala cu parchet.Nu exista aparat de aer conditionat in camere.

Localizare
Hotelul HSM Don Juan este amplasat într-o zonă liniştită din Magalluf, la 5 minute de mers pe jos de plajă (350 m) şi de diverse baruri. Acesta se afla situat la 18 km de aeroport, la 20 minute de Palma de Mallorca si in imediata apropiere a centrului orasului Magalluf. Acesta oferă o locație ideală pentru oaspeții care doresc să cunoasca cele mai populare atracții turistice din zonă, pe o distanta de mai putin de 5 km, dupa cum urmeaza: The Pirates Adventure (200 m), Nikki Beach Mallorca (300 m), Twisted Water Park (600 m), Aqua land (700 m), Island Beach Club (800 m), Katmandu Park (900 m), Parcul Acvatic Western (1,1 km), Golf Santa Ponsa (2,9 km), Cala Portals Vells Beach (3,5 km), Santa Ponsa Beach (4,3 km), Port Adriano (4,6 km), Jungle Park (5,2 km).

Activitati/Divertisment
Hotelul ofera turistilor pentru petrecerea timpului liber jocuri, masa de biliard (extra), tenis de masa, animatie in timpul zilei si seara, spectacole sau muzica live de cateva ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.