Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neptune Paradise Beach Resort


Descriere

Situat intr-o grădină tropicală de pe coasta de sud a statiunii Diani Beach, acest complex asigură un centru spa si facilităti de saună. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit. Oaspetii se pot bucura de 4 restaurante si 4 baruri.

Toate camerele de la Neptune Paradise Beach Resort & Spa Mombasa au aer conditionat, un balcon cu vedere la grădină, un mic frigider si un fierbător electric. Baia privată include un uscător de păr.

Mombasa Neptune Paradise Beach Resort & Spa are o piscină cu apă dulce. Complexul include facilităti de biliard si 2 terenuri de tenis. Centrul 5senses Sea Spa asigură masaje, 2 căzi cu hidromasaj si o saună.

Peponi serveste micul dejun, pranzul si cina, iar restaurantul Olive Kitchen de langă piscină oferă gustări la pranz si un meniu à la carte seara. Restaurantul Deck are vedere la Oceanul Indian, iar restaurantul Jungle de langă piscină serveste sandvisuri in timpul zilei si meniuri fixe seara. De asemenea, există 2 baruri langă piscină, un bar principal si un bar pe barcă.

Mombasa este la 1 oră de mers cu masina de Neptune Paradise Beach Resort & Spa. Aeroportul International Moi este la 54 km de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie