Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1949  1638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Qbic City Hote se află in centrul orașului Larnaca, la 200 de metri de promenada Finikoudes. Oferă restaurant și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Plaja Foinikoudes este la 3 minute de mers pe jos.

Unitățile includ baie privată cu cadă spa, iar unele au cabine de duș. Toate camerele oferă papuci și articole de toaletă gratuite. Pentru confortul oaspeților, unele camere includ o zonă de relaxare. Unitătile de cazare au fierbător electric. Este disponibil TV cu ecran plat cu Netflix.

Cafeneaua Mingle Experience pune la dispozitia oaspetilor un spatiu confortabil, cu decor primitor. Micul dejun, brunch-ul și cina pot fi savurate la cafenea. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o varietate de mancăruri sănătoase, pregătite cu ingrediente locale cipriote.

Hotelul oferă bar si terasă la ultimul etaj, cu piscină cu jeturi de hidromasaj și vedere la mare și la orașul vechi.

Biserica Sf. Lazăr si Muzeul Bizantin Agios Lazaros se află la 200 de metri de Qbic City Hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Larnaca, situat la 8 km de Qbic City Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie