Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Limanaki Beach Hotel & Suites

de la
1218  918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Limanaki Beach Hotel & Suites 4*


Localizare: situate ăn centrul localității Ayia Napa, pe malul mării, la doar 200 m de Cazinoul Cyprus și la 36 km de Aeroportul International Larnaca.

Facilități hotel: 22 restaurante cu bucatarie internațională și asiatică, 2 piscine, Wi-Fi, parcare, bar, teren de joaca pentru copii, schimb valutar, recepție 24h, sală gimnastică, tenis de masă.

Facilitati hotel contracost: saună, seif, spălătorie, inchirieri biciclete, sporturi nautice.

Facilitati cameră dublă superior (vedere la grădină/piscină și terasă): pat matrimonial sau twin, frigider, seif, terasă, TV cu canale prin satelit, Wi-Fi, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă, fierbător, frigider (contra cost), aer condiționat, seif. Toate camerele sunt vizavi de piscină, la parter.

Facilitati cameră dublă superior (vedere la mare și balcon): pat matrimonial sau twin, frigider, seif, balcon, TV cu canale prin satelit, Wi-Fi, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă, fierbător, frigider (contra cost), aer condiționat, seif.

Capacitate cameră dublă superior (vedere la grădină/piscină și terasă): 2 adulti

Capacitate cameră dublă superior (vedere la mare și balcon): 2 adulti + 1 copil (varstă maximă implinită 14,99 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.