Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHRYSOMARE BEACH HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul se intinde pe o suprafata de 54.000 de metri patrati, cu gradini frumos amenajate, cu acces usor la baruri, restaurante, taverne si magazine. Gama larga de facilitati si servicii face ca acest hotel sa fie ideal pentru familii si cupluri.

Tip masa: Premium All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat intr-o locatie privilegiata pe malul marii, cu vedere la Marea Mediterana, pe celebra plaja aurie de pe Bulevardul Nissi, in Ayia Napa, la aproximativ 54 km distanta fata de aeroportul Larnaca.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, Wi-fi, TV, telefon, seif, minibar sau mini frigider, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurante, baruri, piscine exterioare, piscina interioara, tobogane, sezlonguri si umbrele, teren de tenis, centru spa, sala fitness, servicii medicale (la cerere), magazine de suveniruri, programe de animatie si divertisment.
Facilitati copii: Piscina pentru copii, miniclub, loc de joaca pentru copii.

Pagina web: https://www.tsokkos.com/hotel/Chrysomare-Beach-Hotel-&-Resort/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie