Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZYA REGINA RESORT & AQUAPARK HURGHADA


Descriere

Amplasat printre palmierii din Hurghada, Regina Resort Hurghada are 3 piscine și un centru de scufundări. Complexul are plajă privată cu nisip și este la 7 km de Aeroportul Internațional Hurghada. Hotelul va intretine lucrari de renovare ale terasei si a camerelor Superior Pool View or Sea View incepand cu Februarie 2022, pana la finalul anului.

Localizare

Complexul este la 7 km de Aeroportul Internațional Hurghada.

Facilitati Hotel

Opțiunile de luat masa includ Restaurantul El-Zahra, care servește preparate din bucătăria internațională și IL Foro specializat în bucătărie italiană. Shark Stop, barul de pe plajă și barul de la piscină oferă gustări ușoare și băuturi răcoritoare.

Complexul oferă facilități de sporturi nautice, precum snorkeling, scufundări și windsurf, la un cost suplimentar. Centrul spa oferă servicii de masaj, saună și baie de aburi turcească, la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Oferind vedere la mare sau la grădina complexului, toate unitățile de cazare de la Regina Resort Hurghada au decor modern și aer condiționat. Fiecare cameră și bungalou are TV, minibar și baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.