Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serenity Makadi Beach

de la
1548  1238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 07.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Serenity Beach Resort este un complex în stil marocan, situat pe o plajă privată la 38 km sud de Hurghada. Acesta oferă cazare de 5 stele, cu vedere la Marea Roșie, 5 piscine și 3 restaurante și oferă un parc acvatic la hotelul partener Serenity Fun City, în aceeași locație (la un cost suplimentar).

Toate camerele includ terasă sau balcon mare, cu vedere la grădină, la piscină sau la mare. Camerele au mobilier modern din lemn, TV prin satelit, aer condiționat și facilități de ceai și cafea.

Complexul pune la dispoziție un restaurant italian, Royal Lounge, piscină și baruri pe plajă, care oferă băuturi răcoritoare, precum și o discotecă. Meniul cu fructe de mare este disponibil în toate restaurantele a la carte.

Oaspeții complexului Serenity pot să beneficieze de un masaj relaxant sau să joace un meci de tenis pe terenul iluminat. Hotelul are un centru de scufundări și se găsește la 500 de metri de terenul de golf Madinat-Makadi.

Serenity Beach Resort se află la 36 km de aeroportul internațional Hurghada. Acesta oferă parcare privată gratuită și serviciu de transfer disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

Golful Makadi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de excursii cu familia, sporturi acvatice și piscine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Ideal pentru Cupluri
Transfer dus-întors de la aeroport
SPA
Tenis