Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOLYMAR SOMA BEACH

de la
1064  978 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.11.2024 - 03.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE:

Situat in Hurghada, la mai putin de 1 km de golful Sentido Palm Royale Soma, Solymar Soma Beach are un restaurant, un bar, piscina in aer libersi parcare privata gratuita. Noul port de agrement este la 49 km de Solymar Soma Beach, iar Insula Giftun se afla la 46 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Hurghada, situat la 45 km de hotel.

FACILITATI HOTEL:

Acest hotel de 4 stele pune la dispozi?ie acces la internet WiFi gratuit cu viteza limitata, o gradina si o terasa. Hotelul are recep?ie deschisa nonstop, un lounge comun si schimb valutar. Solymar Soma Beach serveste un mic dejun tip bufet.

TIPURI DE CAMERE:

Camera twin superioara cu vedere la gradina; Camera King superioara cu vedere la piscina; Camera twin superioara cu vedere la piscina; Camera twin Deluxe cu vedere la munte; Camera Deluxe cu paturi twin si vedere laterala la mare; Tripla superioara cu vedere la gradina; Tripla superioara cu vedere la piscina; Camera tripla superioara cu vedere partiala la mare; Camera de familie Deluxe cu pat king-size si vedere la gradina; Camera de familie Deluxe cu pat king-size si vedere la piscina; Unitate de cazare de familie Deluxe cu pat king-size si vedere partiala la mare; Camera standard cu paturi twin si vedere la gradina.

FACILITATI CAMERE:

Unitatile sunt echipate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, fierbator, dus si uscator de par. Toate camerele hotelului au dulap si baie privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.