Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA STAR BEAU RIVAGE


Descriere

Situat pe o plajă privată cu nisip, acest complex all inclusive oferă camere cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la zona amenajată a piscinei sau la Marea Roşie. Complexul are 4 restaurante şi 6 baruri. Bine 7.4 Booking.com

Localizare

Sakkala, centrul modern al oraşului Hurghada, este la 2 km. Aeroportul Internaţional din Hurghada este la 10 km de Hotelul Sea Star Beaurivage.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot face snorkelling sau pot lua lecţii de surfing pe plajă. Personalul poate organiza excursii pe cămile, excursii cu ambarcaţiunea cu fund de sticlă şi excursii de navigaţie. Există un loc de joacă pentru cei mici. Complexul are 4 restaurante şi 6 baruri.

Centrul spa de la Sea Star include o cadă cu hidromasaj şi o saună şi oferă masaje şi diferite tratamente de relaxare. De asemenea, există aici o sală de sport modernă.

Facilitati Camere

Camerele sunt luminoase şi includ TV prin satelit şi minibar. Fiecare dintre ele are o baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.