Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Blu Resort El Quseir


Descriere

LOCALIZARE

Hotelul este langa plaja la 3 km de centrul orasului El Quseir, la 84 de km de aeroportul international Marsa Alama si 140 km de aeroportul international Hurghada.

FACILITATI

Cu o capacitate de 250 de camere, hotelul dispune de: 2 restaurante, baruri, centru SPA cu sauna si baie de aburi, masaj si tratamente, sala de conferinta.

RESTAURANTE SI BARURI

Shahrazad serveste mancaruri locale si internationale toate mesele tip bufet (mic dejun 07:00-10:00, pranz 12:30-14:30 , cina 18:30-22:30) sau puteti opta pentru o cina a la carte la restaurantul Mosaic.
Zar Bar - situat la parter serveste gustari in timpul zilei, bauturi acompaniate de muzica live fiind deschis de la 10:00 la miezul noptii.
Dolphin Bar este deschis in intervalul 10:30-17:30 si va astepata cu bauturi racoritoare inconjurat de fantani, 2 piscine si cascade.

CAMERE

Toate camerele dispune de acces internet wireless, cafea si ceai in camera, TV LCD, baie cu dus si uscator de par, au suprafata in jur de 32 mp, 2 paturi twin/pat dublu, vedere la mare sau la gradina, aer conditionat, balcon sau terasa.
Suitele au in jur de 75 mp, dispun de un living separat de dormitor.
Family room with terrace au 46 mp si dispun de pat matrimonial si canapea situata intr-o zona separata, baie cu dus si cada separat, 2 televizoare cu ecran plat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.