Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLD PALACE RESORT SAHL HASHEESH


Descriere

Hotel Pets Friendly Resort Hotelul accepta animale de companie in tipurile de camera Type Family / Chalet – Pool View or Garden View Situat pe o plajă privată, dincolo de dunele de nisip, în stațiunea Sahl Hasheesh din Hurghada, acest complex de 5 stele oferă camere spațioase cu balcon cu vedere la piscină, la grădini sau la Marea Roșie.Complexul pune la dispoziție un restaurant principal care oferă preparate din bucătăria internațională, precum și 2 restaurante a la carte, specializate în mâncăruri italiene și braziliene, iar oaspeții pot apela la room-service nonstop. De asemenea, complexul cuprinde 4 baruri și un club de noapte. În ceea ce privește facilitatea de plajă, suntem încântați să vă informăm că plaja hotelului nostru este în funcțiune și, în conformitate cu ultimele instrucțiuni primite de la autoritățile locale, mai jos puteți găsi regulile actuale de utilizare a acesteia: Angajamentul de a respecta procedurile de siguranță și securitate prin înot în zona de nisip specificată, cu o adâncime maximă de un metru. Angajamentul de a nu depăși limita de securitate specificată a zonei de înot permise. Angajamentul de a nu arunca în mare deșeuri sau reziduuri alimentare.

Localizare

Old Palace Resort se afla in în stațiunea Sahl Hasheesh din Hurghada.

Aeroportul Internațional Hurghada se află la 25 km de Old Palace Resort.

Facilitati Hotel

Old Palace Resort are o piscină încălzită în aer liber și o cadă cu hidromasaj. Acesta pune la dispoziție un club pentru copii, un club de sănătate, centru de sporturi nautice in afara complexului (contra cost).  De asemenea, există o echipă de animatori poligloți care oferă programe de divertisment non-stop.

Complexul pune la dispozitie 3 restaurante, 2 piscine, plaja privata, spa si centru wellness, bar, WiFi.

Activitati de relaxare si petrecerea timpului: Aerobic , muzică/spectacol live , tur sau curs despre cultura locală(cost suplimentar) , seri cu cină tematică, club de noapte/DJ , tenis de masă , biliard(cost suplimentar), teren de joacă pentru copii , divertisment de seară .

Facilitati Camere

Camerele  complexului dispun de  TV prin satelit, seif, minibar, dispun de ceai si cafea.

Unele camere au zonă de relaxare separată, au vedere la piscina, gradini sau mare.

Baia include uscător de păr, duş sau cadă. Unele camere includ aer condiționat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.