Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LABRANDA ROYAL MAKADI


Descriere

LABRANDA Royal Makadi Situat în Golful Makadi, la doar câteva minute de mers cu mașina de terenul de golf Makadi și Soma Bay, cu vedere la propria plajă privată imaculată, oferă piscine cu apă dulce, piscină cu apă sărată, piscină pentru copii, mini club, loc de joacă pentru copii și spa. Bine 7.4 Booking.com

Localizare

Hotelul Labranda Royal Makadi este situat la 30 km de aeroportul Hurghada, la 35 km de centrul orasului , in golful Makadi, pe malul marii.

Facilitati Hotel

3 piscine exterioare, o piscina pentru copii, sala de fitness, sala de conferinte, 7 restaurante, baruri, cafenea, parcare, sauna, baie de aburi, hammam, masaj, SPA & Wellness, gimnastica in apa, servicii de transfer, spalatorie, sala de fitness, medic (la cerere), ATM, sporturi acvatice, volei pe plaja, biliard, bocce, teren de tenis, squash, tir cu arcul, tenis de masa, darts, echitatie, inchiriere biciclete, program de animatie de zi si de noapte, club pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Facilitati Camere

Minibar, aer condiționat central, baie cu duș și uscător de păr, TV satelit, seif, telefon, fierbator electric, balcon/terasa.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.