Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA VISTA RESORT

de la
1210  1161 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în jurul unei grădini, acest complex de pe litoral are o plajă cu nisip privată, 2 piscine în aer liber și propriul său port de agrement. Hotelul se află în cartierul plin de viaţă El-Sakkala, în apropiere de magazine şi restaurante locale.

Bella Vista oferă camere pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie și suite cu balcon privat cu vedere la Marea Roșie sau la grădini. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Dotările standard includ un minibar.

Pentru jet-ski, scuba diving și snorkelling, Bella Vista Hurghada Hotel are un centru de sporturi nautice. Există, de asemenea, un teren de volei cu vedere la plajă. Centrul de sănătate al hotelului are saună, baie de aburi şi sală de gimnastică.

Cele 3 restaurante de la Bella Vista servesc preparate din bucătăria chineză, italiană şi internaţională. La unele dintre cele 6 baruri se poate asculta muzică live. Băuturi alcoolice şi nealcoolice sunt servite nonstop la barul din hol şi la discotecă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant