Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Aqua Park

de la
893 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel se află în Hurghada, la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Hurghada. Acesta are o piscină mare cu tobogane de apă, piscină încălzită și cadă cu hidromasaj. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic, iar copiii se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort.

Camerele de la Albatros Aqua Park Resort sunt spațioase și au mobilier modern. Acestea includ TV şi minibar. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină.

Albatros Aqua Park Resort are un restaurant elegant, care oferă preparate regionale și internaționale. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un bar care oferă cocktailuri şi băuturi răcoritoare.

Oaspeții pot juca volei pe plaja din apropiere sau pot vizita sala de jocuri cu biliard de la Albatros Aqua Park Resort. Albatros Aqua Park Resort se află la 15 km de centrul orașului și oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Ideal pentru Cupluri
Transfer dus-întors de la aeroport
SPA
Tenis