Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Samira Club Spa&Aquapark


Descriere

Samira Club Spa&Aquapark reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru petrecerea sejurului în Tunisia, datorită localizării excelente pe plajă, dar și a facilităților complete ce nu te lasă să te plictisești. Hotelul dispune de piscină, Wi-Fi grauit și o mulțime de activități pentru timpul liber. Sport si agrement
Pentru timpul liber, oaspeții au la dispoziție: piscină, banana boat, water ski, jet ski, scufundări, canoe, tenis de masă, aerobic, sala de fitness, echitație, ciclism, tir cu arcul, volei pe plajă, biliard, mini golf, tenis.

Facilitati pentru copii
Cei mici au la dispoziție: club pentru copii, animatori, loc de joacă pentru copii, cameră de jocuri, scaun înalt pentru masa copiiilor, piscină pentru copii.

Facilitati camere
Hotelul are 461 de camere, dotate cu bucătărie, baie proprie, aer conditionat, încălzire, seif, minibar, telefon, TV și Wi-Fi gratuit. Majoritatea camerelor beneficiază de o terasă, excelentă pentru relaxare.

Facilitati hotel
Hotelul oferă următoarele facilități: piscină, cafenea, magazin, salon de frumusețe, bar, club, restaurant, parcare, aer conditionat, acces imediat la plajă, masaj, terasa, saună, bar la piscină, water aerobic, terasă la soare, șezlonguri și umbrele de plajă, recepție deschisă non-stop, spălătorie, masaj, baie de aburi.

Localizare
Samira Club Spa&Aquapark se bucură de o locație excelentă pe plajă, în apropiere de cartierul Hammamet, la o distanță de numai 5 minute de mers pe jos fiind aflate mai multe baruri și cluburi, restaurante, supermarketuri și magazine de suveniruri. Aeroportul Internațional Tunis-Carthage este situat la aproximativ 60 km distanță de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.