Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Medina Belisaire and Thalasso


Descriere

LOCALIZARE
Medina Belisaire and Thalasso este un hotel situat in Hammamet, Tunisia, la 76 km de Aeroportul Tunis-Carthage.

FACILITATI
Plaja: plaja se afla la o plimbare de 10 minute de hotel.
Piscine: piscina exterioara si interioara.
Wellness: sala de fitness, camera de ionizare, piscina mare incalzita, hammam oriental, bai cu hidromasaj, sauna, tratamente faciale, machiaj, epilare.
Divertisment: programe sportive de interior si exterior, seri de divertisment, mini-club pentru copiii cu varsta de la 4 la 8 ani, tenis, mini golf, volei pe plaja, sporturi nautice,

RESTAURANT
Restaurantul Zeitouna ofera experiente gastronomice deosebite din bucataria mediteraneana. Cele 4 restaurante tematice servesc mancaruri din intreaga lume. Aceste bufete se disting prin bucataria de avangarda cu produse de cea mai inalta calitate. In Moorish Coffee sunt servite cafele si ceaiuri dupa toate gusturile. Snack-barul ofera o selectie de salate, sandvisuri, diverse gustari, sucuri proaspete si bauturi de toate tipurile. De asemenea, exista un bar pe plaja si un bar central.

CAMERE
Oaspetii sunt imediat sedusi de atmosfera luminoasa si linistitoare a celor 276 de camere, 12 apartamente si 4 camere echipate pentru persoane cu dizabilitati. Au un decor rafinat si vederi la piscina, mare sau gradina.

POOL VIEW ROOM - camere cu terase largi si cu vedere uluitoare la piscina;
FAMILY ROOM - camere spatioase si confortabile;
SUITES (40 mp) - au balcon privat cu vedere uluitoare la marea Yasmine Hammamet;
GARDEN VIEW ROOM - camere cu terase mari si cu vedere uluitoare la gradina extinsa a hotelului.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie