Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eden Yasmine and Spa

de la
1038 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.05.2024 - 29.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Eden Yasmine Hotel and Spa se află în Yasmine Hammamet, la numai 1 minut de mers pe jos de parcul de distracţii Carthageland. Oferă o piscină interioară și una în aer liber, o terasă cu șezlonguri, precum și o grădină mobilată. Oaspeţii au, de asemenea, la dispoziţie o zonă de fitness, o saună și o cadă cu hidromasaj.

Camerele de la Eden Yasmine Hotel and Spa sunt decorate în stil tunisian modern. Toate au baie proprie, seif, TV LCD și balcon sau terasă. Suitele oferă și zonă de relaxare.

Micul dejun tip bufet este inclus în tariful de cazare și este servit în fiecare dimineață în lounge-ul comun. Restaurantul hotelului oferă la prânz și la cină mâncăruri tradiționale din regiune.

Alte facilități oferite de Eden Yasmine Hotel and Spa includ o zonă de fitness și WiFi gratuit în zonele publice ale proprietăţii. La un cost suplimentar, proprietatea poate aranja tratamente de înfrumusețare și excursii în zonă. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar, iar portul din Hammamet se află la 2 km. Plaja este la 600 m de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie