Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Palms Beach Hotel

de la
2999  2998 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Royal Palms este situat pe malul mării, la cativa pasi de plaja frumoasă Kalatura, si oferă o piscină in aer liber, un centru spa ayurvedic si 3 restaurante. Camerele sunt amplasate in mijlocul peisajului tropical si au balcon privat.

Decorate cu accesorii din lemn sculptat și culori calde, camerele au aer condiționat, baie cu cadă și uscător de păr. Sunt dotate cu TV prin satelit si aparat de ceai/cafea.

Oaspeții se pot antrena la sala de sport sau pot juca biliard. Personalul poate asigura room service si servicii de spălătorie.

Restaurantul principal, care are o terasă deschisă cu vedere la plajă, serveste bufete internationale si preparate occidentale. Hotelul are o cafenea deschisă nonstop langă piscină si 2 baruri.

Royal Palms Beach Hotel este situat la 40 km sud de orasul Colombo si la 3 ore cu masina de Aeroportul International Colombo. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie