Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

W DUBAI - THE PALM


Descriere

W Dubai - The Palm se află în Dubai şi are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber şi camere cu acces gratuit la internet WiFi. Oferă recepţie deschisă nonstop şi terasă. The Walk at JBR este la 14 km. Camerele oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, dulap, cadă şi articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră include baie privată cu duş. Toate camerele hotelului au zonă de relaxare. În fiecare dimineaţă se oferă un mic dejun continental sau tip bufet. Oaspeţii pot lua masa în restaurantul proprietăţii, care serveşte o varietate de preparate italiene şi latino-americane. Proprietatea are saună. În plus, la acest hotel de 5 stele puteţi juca squash. Burj Al Arab este la 14 km de W Dubai - The Palm. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 38 km.

Localizare

Burj Al Arab este la 14 km de W Dubai - The Palm. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 38 km.

Facilitati Hotel

În fiecare dimineaţă se oferă un mic dejun continental sau tip bufet. Oaspeţii pot lua masa în restaurantul proprietăţii, care serveşte o varietate de preparate italiene şi latino-americane.

Facilitati Camere

Camerele oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, aparat de cafea, dulap, cadă şi articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră include baie privată cu duş. Toate camerele hotelului au zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.