Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Dubai Edition


Descriere

The Dubai EDITION se află în Dubai şi oferă un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness şi un bar. Această proprietate are camere de familie și terasă. Proprietatea oferă recepție deschisă non-stop, serviciu de transfer, room service și acces gratuit la internet WiFi.Printre punctele de atracție populare din apropiere de The Dubai EDITION se numără The Dubai Fountain, Dubai Mall și Burj Khalifa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 10 km de hotel.

Localizare

Printre punctele de atracție populare din apropiere de The Dubai EDITION se numără The Dubai Fountain, Dubai Mall și Burj Khalifa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 10 km de hotel.

Facilitati Hotel

The Dubai EDITION se află în Dubai şi oferă un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness şi un bar. Această proprietate are camere de familie și terasă. Proprietatea oferă recepție deschisă non-stop, serviciu de transfer, room service și acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati Camere

Camerele hotelului au aer condiționat, birou, fierbător, minibar, seif, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu bideu. Fiecare cameră de la The Dubai EDITION include lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.