Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Canvas Dubai, MGallery by Sofitel


Descriere

Situat în inima cartierului istoric din Dubai, The Canvas Dubai MGallery Hotel Collection are 5 stele și oferă unităţi de cazare moderne. Hotelul Canvas Dubai se află în Bur Dubai, la câţiva paşi de Muzeul din Dubai, Dubai Creek, Centrul de Patrimoniu al oraşului şi bazarul de aur. Acest hotel are un centru spa cu suprafața de 1.000 m², iar WiFi este gratuit în toate zonele hotelului.

Localizare

The Canvas Dubai MGallery Hotel Collection se află la 12 km de Aeroportul Internaţional din Dubai.

Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa la piscina în aer liber de pe acoperiş sau se pot relaxa la centrul spa mare. Hotelul are 2 restaurante, Signature by Sanjeev Kapoor şi restaurantul internaţional tip bufet Azalya, care oferă preparate internaţionale moderne. De asemenea, hotelul are mai multe baruri tematice, printre care Estrellas Skyline Lounge, A Canvas Cafe, Cigar Lounge şi The Underdogs.

Facilitati Camere

Camerele decorate în stil modern includ zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Baia are cadă, duș și articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.