Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa


Descriere

Sheraton Sharjah Beach Resort and Spa are o zonă de plajă privată și se află în localitatea Sharjah, din regiunea Sharjah Emirate, la 10 km de Acvariul Sharjah și lal 12 km de Centrul Sahara. Hotelul este situat în apropiere de diferite atracții, precum Muzeul de civilizație islamică și are o piscină în aer liber. Oaspeţii au la dispoziţie o terasă, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Localizare

Sharjah Heritage Musuem se află la 6 km de hotel.

Facilitati Hotel

În fiecare dimineață oaspeții pot opta pentru un mic dejun continental sau american. Mai multe opțiuni de prânz și cină sunt disponibile la Middle Eastern Arjwan, la Marasea specializat în fructe de mare sau la Al Qubtan, care oferă preparate din bucătăria internațională. Barul de la piscină servește gustări pe tot parcursul zilei.

Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa găzduiește centrul spa Shine, prevăzut cu o cadă cu hidromasaj, baie de aburi și saună. De asemenea, oaspeții pot opta pentru tratamente efectuate în camerele spa.
Iubitorii de sport cazați la acest hotel de 5 stele au la dispoziție un centru de fitness, tenis de masă și biliard.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului au birou, TV cu ecran plat şi baie privată. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, iar unele sunt prevăzute cu balcon. Camerele includ dulap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.