Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1938  1738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu vedere la Burj Khalifa și la Fantana din Dubai, Ramada Downtown Dubai se află in centrul orașului Dubai, chiar langă Opera din Dubai, la doar 10 minute pe jos de Dubai Mall și Souk Al Bahar și la mică distanță cu mașina de Emaar Business Square, Media City, DIFC, Health Care City, Internet City și World Trade Centre. Proprietatea furnizează un serviciu de transfer gratuit la Jumeirah Beach Park, Dubai Mall și la o stație de metrou. Conexiunea WiFi este gratuită in intreaga proprietate.

Oaspeții pot beneficia de locația centrală a celor 181 de suite, printre care se numără camere studio, suite cu 1 sau 2 dormitoare și un penthouse magnific. Cu o suprafață incepand de la 60 mp, camerele sunt spațioase, au interioare cu design elegant și elemente in culori vii și sunt amenajate complet, cu bucătărie complet utilată, mașină de spălat vase și facilități de spălătorie, care asigură confortul de acasă. Camerele comunicante sunt ideale pentru cazarea familiilor mai mari și a grupurilor. Sunt disponibile și camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă. Toate suitele includ o bucătărie complet utilată și o baie privată cu duș cu efect de ploaie.

Printre facilități veți găsi o piscină in aer liber cu sistem de control al temperaturii, o sală de fitness, o baie de aburi, un teren de badminton, o piscină pentru copii și zone de joacă interioare și in aer liber pentru copii.

Deschis pe tot parcursul zilei, restaurantul kenza servește preparate mediteraneene populare și o mare varietate de mancăruri internaționale. Se oferă room service nonstop.

Sălile de ședințe sunt prevăzute cu echipament ultramodern și facilități de centru de afaceri.

Ramada Downtown Dubai este situat la mai puțin de 5 minute cu mașina de Centrul Financiar Internațional din Dubai, de centrul de convenții și de Dubai World Trade Centre. La plaja Jumeirah se poate ajunge in 25 de minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie