Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One & Only Royal Mirage - The Palace


Descriere

Hotelul este situat pe o plaja privata cu o lungime de 1km, parte din Jumeirah Beach, cu priveliste spre golful ““The Palm Jumeirah”. La 20km de centrul orasului si la 25km de aeroportul Dubai. Zilnic bus de la hotel la “Mall of the Emirates” si la “Aquaventure Waterpark”.

Localizare

Hotelul este amplasat pe o plaja privata cu o lungime de 1km, parte din Jumeirah Beach, cu priveliste spre golful The Palm Jumeirah. La 20km de centrul orasului si la 25km de aeroportul Dubai. Zilnic bus de la hotel la Mall of the Emirates si la Aquaventure Wasserpark.

Facilitati Hotel

4 restaurante cu specialitati (marocan, mediteranean, international), diferite baruri, lobby lounge, piscina, loc de joaca pentru copii, club de noapte, magazin de bijuterii, diferite magazine, W-lan.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu baie, WC, dus separat, uscator de par, halat de baie, papuci, TV, DVD-player, telefon, W-lan, clima, minibar, seif si balcon cu orientare spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.