Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marriott Resort Palm Jumeirah

de la
1885  1678 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe plaja emblematicului Palm Jumeirah, primul complex Marriott Resort din Dubai oferă cele mai bune lucruri din ambele lumi, adresându-se atât turiștilor care doresc să petreacă timpul liber, cât și celor care călătoresc pentru afaceri. Cu o conjuncție convenabilă cu Sheikh Zayed Road din Dubai, care leagă centrul orașului și Burj Khalifa de principalele centre comerciale și districte de afaceri, resortul este punctul de plecare ideal pentru a explora tot ceea ce are de oferit Dubaiul. Camerele noastre au balcoane private și oferă lenjerie de pat de lux, Wi-Fi gratuit și room service 24 de ore pe zi. Compulsory New Year Gala Dinner on 31.12.2022.

Localizare

Situat pe plaja emblematicului Palm Jumeirah.

Facilitati Hotel

Piscina, sala de fitness, SPA, club pentru copii, 10 restaurante (coreean, italian, japonez, mexican), plaja privata.

Facilitati Camere

Toate camerele și suitele au balcoane private cu vedere la Golful Arabiei. Suprafata camereleor porneste de la 42 m2, aer conditionat, living, room service 24h, seif (contra cost), birou, facilitati de calcat, internet prin cablu si wireless gratuit, TV cablu/satelit, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie