Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meridien Al Aqah Beach Resort


Descriere

Descriere: Le Meridien Al Aqah este un hotel de 5 stele care ofera facilitati de lux. Are o locatie excelenta cu vedere panoramica la Oceanul Indian, pe de o parte, si la muntii Hajar, de partea cealalta.
Localizare: Hotelul Le Meridien Al Aqah se afla la 90 de minute de Aeroportul International Dubai si la 230m de plaja.
Dotari camere: Camerele hotelului sunt foarte spatioase si au vedere la plaja cu nisip. Aceste camere ofera, de asemenea, baie de lux foarte mare, cu cabina de dus separata si cada. Multe din camere au balcon privat.
Facilitati hotel: Restaurantul principal de la Le Meridien Al Aqah serveste mic dejun, pranz si cina, inclusiv bufete tematice. Sunt, de asemenea, disponibile restaurante care ofera specialitati indiene si thailandeze. Proprietatea ofera si un restaurant la malul marii pentru luat masa in aer liber. Facilitatile de agrement de la hotel includ o piscina cu forma originala, un centru spa de lux cu o serie de tratamente, un centru de fitness si un centru de sporturi acvatice. Oaspetii mai tineri ai hotelului au la dispozitie clubul Penguin. Hotelul are, de asemenea, o piscina si un loc de joaca pentru copii.
Website: http://www.lemeridien-alaqah.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.