Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lapita Dubai Parks and Resorts

de la
1644  1438 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Lapita este un complex hotelier cu tematică polineziană, situat în inima parcului tematic Dubai Parks and Resorts. Oferă acces gratuit și nelimitat la toate atracțiile din parcul Dubai Parks and Resorts și acces gratuit Q-Fast la Bollywood Parks Dubai și MOTIONGATE Dubai. Lapita oferă 2 piscine în aer liber. Este disponibil serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la Outlet Village, iar oaspeții pot folosi vehiculele buggie de golf ale hotelului pentru acces ușor la Riverland, unde sunt disponibile o serie de cafenele și restaurante. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Hotelul este situat central și ușor accesibil din Dubai și Abu Dhabi. Marina Mall este la 20 de minute de mers cu mașina de Lapita, iar Palm Jumeirah se află la 30 de minute. Cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Al Maktoum din Dubai, se află la 23 km de Lapita.

Facilitati Hotel

Lapita oferă o gamă largă de facilități luxoase, printre care un spa relaxant și un centru de fitness dotat cu cele mai noi echipamente Life Fitness. Proprietatea oferă 5 opțiuni de luat masa, printre care Kalea, restaurant internațional cu tematică polineziană, mai multe piscine în aer liber și o serie de activități interesante pentru copii la Luna & Nova Kids and Teens Club.

Facilitati Camere

Lapita are 504 de camere, dintre care 60 de apartamente și 3 vile private. Este refugiul perfect pentru cei care au petrecut o zi întreagă la parcurile tematice. Odată ajunși în holul grandios de la Lapita, cu tavan înalt, candelabre ornamentate magnifice și elemente de decor tiki din lemn, oaspeții pot evada într-o oază liniștită a unei insule. Toate camerele hotelului au decor cu tematică polineziană specifică, balcon sau terasă privată și oferă mult spațiu unde oaspeții se pot destinde.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie