Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JA Lake View Hotel


Descriere

Situat în Dubai, la mai puțin de 1 km de plaja din Jebel Ali, Hotelul JA Lake View oferă cazare cu parcare privată gratuită, restaurant, bar și centru de fitness. Acest hotel de 5 stele are WiFi gratuit, club pentru copii și o zonă de plajă privată. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program non-stop, room-service și schimb valutar.

Localizare

Dubai Parks and Resorts se află la 19 km de hotel, iar templu sikh Gurunanak Darbar este la 23 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 21 km de Hotelul JA Lake View. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

La Hotelul JA Lake View este disponibil în fiecare dimineață un mic dejun continental.

Acest hotel de 5 stele are loc de joacă pentru copii și cadă cu hidromasaj. Hotelul JA Lake View oferă servicii de închiriere de autoturisme și facilități de biliard, tenis de masă și squash.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, fierbător de apă, duș și uscător de păr. De asemenea, camerele hotelului au dulap și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.