Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Dubai

de la
1258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2023 - 10.06.2023 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Check-in time is 14:00 hrs, Check-out time is 12:00 hrs No Check-Out allowed on 31.12.2016. Book Club & Suite categories on existing rates & offers to receive complimentary breakfast and Free Happy Hours including a selected dinner buffet adn free flow of alcoholic & non-alcoholic beverages served daily in The Regency Club Lounge & Terrace from 6:00 - 8:00 PM only. Hotel offers for honeymooners, guestscelebrating an anniversary or birthday complimentary cake, fruits, chocolates and flowers. Complimentarry daily shuttle bus service to the main city shopping malls (e.g. The Dubai Mall) and to the Kite Beach (drop Off only).

Localizare
Hyatt Regency Dubai - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internaţional Dubai. Staţia de metrou Palm Deira 2 se află la 7 minute de mers pe jos sau la câteva minute folosind serviciul de transfer gratuit, în funcţie de disponibilitate.

Facilitati Hotel
Clubul spa şi de fitness Olympus de la Hyatt Regency găzduieşte o sală de gimnastică modernă şi terenuri de tenis. Serviciile spa sunt oferite alături de o gamă largă de masaje relaxante.Hotelul oferă opţiuni culinare unicat, de la Al Dawaar, singurul restaurant rotativ pe acoperiş din Dubai, la bucătăria autentică japoneză de la Miyako sau bucătăria internaţională la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive importante live la un bar sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot petrece profitând de renumita viaţă de noapte.

Facilitati Camere
Toate camerele sunt luxoase, au mobilier elegant şi beneficiază de vedere pitorească. Unele includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde cu o băutură din minibar în timp ce urmăresc programe TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.