Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON DUBAI JUMEIRAH RESORT


Descriere

Situat pe plaja Palm West Beach, în exclusivistul Palm Jumeirah, acest complex de lux situat pe malul mării are 10 baruri și restaurante, o plajă privată, un spa eforea, o piscină cu vedere la ocean și multe altele. Fiind situat la intrarea în Palm Jumeirah, oaspeții au acces ușor la inima Dubaiului, The Walk at JBR fiind situat la 3,4 km și la 4 km de Aquaventure Waterpark.

Localizare

Situat pe plaja Palm West Beach, în exclusivistul Palm Jumeirah, The Walk at JBR fiind situat la 3,4 km și la 4 km de Aquaventure Waterpark

Facilitati Hotel

Hotelul are 10 baruri și restaurante, o plajă privată, un spa eforea, o piscină cu vedere la ocean și multe altele. Hotelul are saloane termale private, cu saună cu sare, aburi aromatici, piscină hidro, fântână de gheață și șezlonguri încălzite. Facilități de hammam marocan și camera dedicată cuplurilor.

Facilitati Camere

Toate camerele au balcoane sau terase pentru a admira priveliști uluitoare la Golful Arabiei și la orizontul strălucitor al portului Dubai Marina. Camerele dispun de minibar, balcon, aer conditionat, TV, aparat de cafea, WiFi gratuit, birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.