Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

First Central Hotel Suites

de la
1184  1148 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasat la doar 20 de km de oras, First Central Standard Hotel Apartment atrage numerosi turisti prin varietatea serviciilor sale, punand la dispozitia turistilor piscina in aer liber, sauna si masaj. Deoarece se afla in apropierea orasului, turistii pot ajunge la principalele obiective turistice foarte usor.

Localizare
Hotelul se afla la 35 km de mers cu masina fata de Aeroprotul International din Dubai si la doar 3,5 km de Mall of Emirates. De asemenea, Ski Dubai, Dubai Marina si Marina Walk sunt la doar 3 km de hotel.

Facilitati Hotel
Hotelul va pune la dispozitie receptie 24/24, babysitting, pacare auto, camera de bagaje, restaurant, salon, centru de afaceri, coffee shop, sali de conferinta si petreceri, loc pentru fumat, concierge, servicii spalatorie, baie cu aburi, piscina, spa, centru fitness, piscina exterioara, teren de golf, masaj, sauna si WiFi gratuit.

Facilitati Camere
Cele 524 de camere dispun de TV cu cablu prin satelit, baie proprie, halate de baie, room service 24/24 si chicineta ce include cuptor cu microunde si ceainic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.