Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Khoory Atrium Hotel - Al Barsha

de la
1118  918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Remarks till 31.10.2017 All Market including GCC Check-In Time: 15:00 & Check-Out Time: 12:00nn. --------------------------------------------------------------------- Hotel Remarks 1st November 2017 till 31st December 2017 Check in time is 15 hrs an Rates are inclusive of 10%Service Charge and 10% municipality Fees. Breakfast will be taken at SPICES Restaurant

Localizare
Aeroportul Internațional Dubai și Aeroportul Internaţional Al Maktoum, Expo 2020, Portul Jebel Ali și zonele libere. Hotelul este la câțiva pași de stația de metrou Sharaf DG

Facilitati Hotel
Toate camerele sunt mobilate frumos și elegant, cu draperii bogate care creează o ambianță de căldură și confort. Sistemul de iluminat inteligent din fiecare cameră permite oaspeților să seteze iluminatul camerelor și să creeze o atmosferă relaxată.Covoarele personalizate de pe hol și operele de artă vibrante adăuga o ambianţă primitoare.

Facilitati Camere
Camerele și suitele elegante și pline de culoare asigură oaspeţilor un refugiu cu adevărat primitor și relaxant. Atrium este una dintre cele mai interesante clădiri, deoarece funcţionează ca un sistem de iluminat natural, care creează o atmosferă diferite din zori până la amurg.Toate camerele sunt mobilate frumos și elegant, cu draperii bogate care creează o ambianță de căldură și confort, TV LED HD cu intrare pentru media hub, internet wireless gratuit, cutie de valori electronică, minifrigider şi articole de toaletă premium.. Sistemul de iluminat inteligent din fiecare cameră permite oaspeților să seteze iluminatul camerelor și să creeze o atmosferă relaxată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.