Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stalis Hotel


Descriere

LOCALIZARE

Hotelul Stalis Beach este localizat pe malul marii in statiunea Stalida, la 30 km de aeroportul din capitala Heraklion. Hotelul Stalis Beach este situat la 20 metri de plaja statiunii, unde sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.

FACILITATI

Hotelul Stalis Beach asigura clientilor 18 ore receptie, salon, colt TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, magazin de suveniruri, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parcare, doctor la cerere (cu plata), restaurant principal, lobby cafe-bar, bar la piscina. Ocazional se organizeaza spectacole de muzica live. Hotelul dispune de spa center (masajul si sauna sunt cu plata) si sala fitness. Se pot practica biliard si sporturi acvatice.
Facilitati pentru copii: Hotelul Stalis Beach asigura copiilor loc de joaca, iar pentru infanti pat si scaune speciale (la cerere, gratuit).

RESTAURANT

Restaurant, bar / cafenea.

CAMERE

Hotelul Stalis Beach dispune de 91 de camere single, duble si junior suite. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (cu plata, 20 euro/saptamana), TV satelit, frigider. baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa.

Camera dubla-Aceasta camera dubla are 3 paturi de o persoana sau 1 pat de o persoana i 1 pat dublu.
Camera Dubla Deluxe cu vedere la mare-Acest apartament are 4 paturi de o persoana.
Camera tripla-Aceasta camera tripla are 3 paturi de o persoana.
Camera single-Aceasta camera single este dotata cu aer conditionat si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.