Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Residence Villas beneficiază de o amplasare convenabilă, la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Stalis, lungă de 4 km. Studiourile şi apartamentele sunt mobilate şi oferă aer condiţionat şi facilităţi de gătit.Residence Villas este situat central în Stalis, cu restaurante, baruri şi magazine la mică distanţă de mers pe jos. Aeroportul Internaţional Heraklion este la 32 km, iar portul Heraklion este la 33 km. La proprietate este disponibilă o parcare gratuită.

Localizare

 Aeroportul Internaţional Heraklion este la 32 km, iar portul Heraklion este la 33 km. La proprietate este disponibilă o parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Residence Villas beneficiază de o amplasare convenabilă, la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Stalis, lungă de 4 km. Studiourile şi apartamentele sunt mobilate şi oferă aer condiţionat şi facilităţi de gătit.Residence Villas este situat central în Stalis, cu restaurante, baruri şi magazine la mică distanţă de mers pe jos.

Facilitati Camere

Toate spaţiile de cazare de la Residence Villas au balcon sau terasă privată cu vedere la piscină sau la grădină. Fiecare include TV prin satelit, radio şi baie privată cu uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie