Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Rousse Hotel Crete Altino (Mallia)


Descriere

Descriere: Hotelul Maria Rousse este un hotel informal administrat de o familie, cu studiouri in sistem self-catering, dintre care unele au fost recent renovate. Oaspetii se pot bucura si de un restaurant, un bar la piscina, doua piscine si un jacuzzi in aer liber,
Localizare: Situat foarte aproape de orasul vechi Malia, la aproximativ 1,2 km de plaja cu nisip si la 32 km de Aeroportul International Nikos Kazantzakis din Heraklion.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmtoarele: aer conditionat individual (cost suplimentar de 7 EUR pe zi), Wi-Fi (gratuit), siguranta cutie de depozit (taxa suplimentara de 10 EUR pe saptamana), TV cu ecran plat (canale prin satelit), fier & masa de calcat (la cerere), chicineta (mini frigider, 2 plite, electric ceainic, prajitor de paine, ustensile de bucatarie de baza), masa si scaune (cu exceptia Superior Studio), dus, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de menajera (de 3 ori pe saptamana), schimbarea prosoapelor (de 3 ori pe saptaman), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge cu TV, camera pentru bagaje, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare la piscina (gratuit), terasa la soare, gradina, parcare la fata locului (gratuit), doctor la garda (contra cost)

Web site: https://mariarousse.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.