Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
941  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 01.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind camere spațioase, dotate cu chicinetă, Lofos se află chiar langă satul Piskopiano. Hotelul are o piscină cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite și parcare privată gratuită.

Unitățile de la Lofos Apartments sunt luminoase, aerisite și decorate in stil cretan simplu. Oaspeții pot să iși pregătească mesele in chicinetă și să le savureze pe balconul lor privat. Printre alte facilități, camerele sunt dotate cu telefon și uscător de păr. Toate unitățile beneficiază de vedere la mare sau la munte.

Piscina hotelului Lofos include o terasă mare la soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să facă plajă. Este disponibilă și o piscină pentru copii. La bar-restaurantul de langă zona de piscină puteți să luați băuturi și cocktailuri, precum și pranzul și cina.

Amatorii de emisiuni sportive au la dispoziție o zonă de lounge, cu un ecran TV mare și proiectoare la care se pot viziona toate evenimentele sportive importante. De asemenea, există o masă de biliard și jocuri video.

Orașul Hersonissos, cu numeroase opțiuni de viață de noapte, se găsește la mică distanță pe jos. Lofos Apartments asigură acces la internet prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie