Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

King Minos Palace

   Hersonissos, Grecia

de la
2075  1858 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Suceava
Verifica disponibilitate

Descriere


Localizare: la 250-300 metri de malul marii (despartit de o strada), 15 minute de mers pe jos de statiunea Hersonissos, 26 km de aeroport si de Heraklion (capitala insulei Creta). Hotelul este construit in stil Cretan, si este alcatuit dintr-o cladire principala si bungalouri, cu gradini frumoase.





Facilitati & servicii hotel: receptie 24 ore, restaurant principal cu terasa,seri culinare tematice, snack bar, bar la piscina, piscina,sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina, bar central, lobby, camera de bridge, mini market, mini club, schimb valutar, rent a car, camera de bagaje, servicii medicale, seif, internet, masaj, parcare, teren de mini fotbal, teren de volei, tenis de masa,boccia, biliard, jocuri pe calculator, animatie in timpul zilei, animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii.




Facilitati camere: 132 camere si 6 suite , din care in corpul prinvcipal se regasesc 95 camere si 2 family room, iar in bungalouri se regasesc 37 camere si 4 family room.Toate camerele sunt decorate si mobilate la fel, cu diferenta ca in corpul principal aerul conditionat este centralizat, iar in bungalouri este individual. Facilitati in camera: baie cu WC, uscator de par, balcon, aer conditonat, TV, telefon, frigider, seif.




Tipuri de camera:

Standard Twin Garden View: capacitate maxim 2 persoane

Standard Twin Sea View: capacitate maxim 2 persoane

Standard Triple Garden View: capacitate maxim 3 persoane

Standard Triple Sea View: capacitate maxim 3 persoane

Family Room: capacitate maxim 4 persoane (2 camere cu paturi twin cu usa conectoare)






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.