Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEONORA BOUTIQUE HOTEL

de la
914  558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de o locaţie retrasă în Anissaras, Eleonora Boutiqe Hotel pune la dispoziţie o piscină în aer liber. Proprietatea este situată în mijlocul unei grădini cu flori, la doar 300 de metri de cea mai apropiată plajă. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Aer conditionat si seif contra cost.

Localizare
Muzeul Etnografic din Lychnostatis se afla la 4 km. Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis este la 18 km.

Facilitati Hotel
Pe tot parcursul zilei se servesc mâncăruri internaţionale şi locale excelente, iar la bar se pot savura băuturi locale. Oaspeţii au la dispoziţie activităţi de zumba, aqua zumba şi cursuri de aerobic tip pound. Săptămânal se organizează şi seri cu grătar.

Facilitati Camere
Toate camerele au design tradiţional, cu amenajări minimaliste şi nuanţe pastelate, şi includ baie privată. Toate camerele de la Eleonora au balcon privat cu vedere la piscină, la grădină sau la Marea Cretei. De asemenea, toate includ un frigider mic şi aer condiţionat. Toate camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.