Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIMITRA HOTEL & APARTMENTS


Descriere

Hotelul Dimitra & Apartments se află la numai 50 m de plaja din Kokkini Chani şi la 500 m de centrul localității. Oferă o piscină, un bar şi unităţi de cazare cu WiFi gratuit. Foarte bine 8.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Dimitra se află la 14 km de oraşul Heraklion şi la 12 km de Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis. Orașul plin de viață Hersonissos, cu numeroasele sale opțiuni pentru distracții de noapte, este situat la mai puțin de 15 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Micul dejun continental este servit zilnic. Oaspeţii pot savura băuturi înviorătoare şi cafea la barul hotelului, iar la 50 m se află restaurante care servesc mâncăruri cretane. Proprietatea oferă și cină.

Facilitati Camere

Camerele şi apartamentele Hotelului Dimitra sunt luminoase şi spaţioase și au aer condiţionat şi balcon cu vedere la mare sau la munte. De asemenea, sunt prevăzute cu TV prin satelit, minifrigider şi articole de toaletă gratuite. Unele unităţi de cazare oferă şi o chicinetă, unde oaspeţii îşi pot prepara propriile mese.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.