Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bellino Apartments (Chersonissos)

   Hersonissos, Grecia


Descriere

Descriere: Bellino Apartments este un mic complex de apartamente care ofera self-catering, studiouri si apartamente, toate dotate cu o chicineta, o zona de luat masa, Wi-Fi si un balcon sau o terasa mobilata. O piscin cu sezlonguri si de asemenea, hotelul ofera un snack bar langa piscina.
Localizare: Situat intr-o locatie linistita in apropiere de centrul orasului Hersonissos, la aproximativ 500 m de plaja cu nisip si la 23 km de aeroportul international din Heraklion.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat/inclzire individuala (contra cost), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (contra cost), TV cu ecran plat (canale prin satelit), bucatarie (frigider, 2 plite, prajitor de paine, ceainic electric, ustensile de bucatarie), dus, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (3 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (2 ori pe saptamana), spalatorie serviciu (contra cost)

Facilitati hotel: Receptie 10 ore (10:30-20:30), lounge cu ecran mare cu TV prin satelit (bar principal), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), piscina exterioara cu hidromasaj, sezlonguri la piscina (gratuit), terasa la soare, dus in aer liber, gradina, parcare publica (gratuita), medic de garda (contra cost)

Web site: https://bellino-apts.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.