Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XANADU RESORT HOTEL BELEK

de la
2115  1498 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.xanaduhotels.com.tr

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Belek, la 40km de aeroportul din Antalya si la 50km de centrul orasului.

Cazare: Hotelul are un numar total de 421 camere repartizate in cladirea principala si in bungalow-uri. Camere standard in cladirea principala (26mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), cladirea principala - Junior Suits (45mp, un dormitor, living, o baie, max 3+1pax), camere Bungalow standard (26mp, un dormitor, o baie, vedere la gradina, max 2+1 pax), Bungalow Family cu o baie (45mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), Bungalows Family cu doua bai (52mp, doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, max 4+2pax), Bungalows Family suits (63mp, doua dormitoare, living, o baie, max 4+2pax). Toate camerele au baie privata cu dus, cada si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare, apa, apa minerala si bere, pentru familii cu copii + lapte si ciocolata cu lapte), fierbator, cafea si ceai, seif, LCD TV cu programe prin satelit, mocheta in camerele de hotel, parchet in bungalow-uri, balcon, conexiune internet WI – FI. Camerele sunt recent renovate, mobilier nou in balcoane si camere pentru camerele din bungalow-uri.

Servicii: High class all inclusive - 24h servicii de masa, sampanie in Lobby la sosire, servicii de inalta calitate in toate restaurantele; bauturi locale si de import alcoolice si racoritoare, sucuri naturale de fructe, inghetata, restaurantul A’la Carte Dolce Vita si Kebap House cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Bufet pentru copii pentru toate mesele. Nu sunt incluse in concept: whiskey Premium, V.S.O.P. special local si vinuri de import, restaurante A’la Carte: La Cascade, Dragon, Mexican cu rezervare in avans, room service. (Restaurantul principal si Italian A’la Carte Restaurant, New A’la Carte Turkish breakfast, Uskuna, Mexican A’la Carte restaurant sunt recent renovate.)

Facilitati: restaurant principal – Ipek Yolu tip bufet, restaurante A’la Carte: La Cascade – bucatarie frantuzeasca, Dragon - specific chinezesc, Dolce Vita - specific italian, Uzbek - specific Uzbek, Uskuna – preparate fructe de mare, baruri pe teritoriul hotelului, restaurant la piscina si restaurant cu gustari pe plaja, Romantic Cocktail Lounge - numai pentru adulti, picnic si BBQ o data pe saptamana. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, coafor, magazine, telefon, fax, internet, rent a car, spalatorie si curatatorie. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Intre plaja si hotel se afla un rau care se traverseaza pe un pod. Pavilioanele private sunt contra cost si necesita rezervare in avans. Exista zona de plaja amenajata numai pentru adulti (peste 16 ani).

Sport si divertisment: piscine de interior (inchisa vara) si exterior pentru adulti si copii, Aqua Park, baie turceasca, sauna, bai de aburi, Jacuzzi, 5 terenuri de tenis, centru fitness (renovat recent), volei, baschet, volei pe plaja. Contra cost: masaj, centru de infrumusetare, Shang – Du centru SPA, tratamente corporale, sporturi nautice, lectii de tenis, nocturna pentru terenurile de tenis, bowling, jocuri pe calculator, internet café , cursuri de golf.
Programe de divertisment la piscina si la plaja cu echipa de animatori profesionisti, spectacole seara, muzica live, seri speciale. Mini club Fancy Land pentru copii cu varste cuprinse intre 00 – 14 ani organizate pe grupe de varsta. Pachete speciale pentru familiile cu bebelusi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.