Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

La doar 400 m de plajă, acest hotel are propria sa plajă, piscine interioare / exterioare și facilități spa. Oferă camere cu aer condiționat, TV prin satelit și balcon.

Toate camerele de la Side Kum Hotel au o baie privată cu uscător de păr și facilități gratuite. Un mini frigider este standard. Există și un dulap.

Micul dejun zilnic este servit în stil bufet la Hotel Side Kum. Puteți gusta mâncăruri locale și internaționale la restaurante. Barurile servesc băuturi răcoritoare.

Facilitățile spa includ o baie turcească, saună și piscină interioară; servicii de masaj pot fi, de asemenea, oferite. Puteți juca un joc de volei pe plajă, tenis de masă și biliard la Side Kum Hotel. Există, de asemenea, un mini club pentru copii.

Lângă centrul orașului, unde se află Templul lui Apollo, se află la doar 6 km de hotel. Aeroportul Antalya se află la 60 km. Parcarea privată gratuită este disponibilă pe site-ul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
Sistem entertainment
SPA

Locatie