Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH RESORT

de la
1118  1018 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Long Beach Resort este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 20 km de orasul Alanya, in zona Incekum. Resortul este construit pe o suprafata de 70.000 mp.Plaja:
Hotelul se află vis-à-vis de plaja sa privată, la 50 m, accesul pe plajă realizându-se printr-un pasaj subteran. Plaja este formată din nisip și pietriș, umbrelele, șezlongurile și saltelele fiind gratuite.

Sport și agrement:
Hotelul dispune de numeroase facilități de relaxare, precum: baie turcească, baie cu aburi, saună, Jacuzzi, fitness, aerobic, volei pe plajă, darts, tenis de masă și contra cost: masaj, solar, bowling, biliard, jocuri electronice, sporturi nautice, teren de tenis și fotbal.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă 2 piscine speciale pentru copii cu tobogane, bufet special, loc de joacă, mini club (4-12 ani) și baby sitter (contra cost).

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, duș, uscător de păr, telefon, TV, mini bar (se suplimentează zilnic, gratuit, cu apă carbogazoasă și plată), balcon, seif (gratuit), room service (contra cost), aer condiționat centralizat.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (cu specific italian, turcesc, pescăresc, chinez – gratuit, o dată pe saptămână, cu rezervare prealabilă), 6 baruri, 6 piscine exterioare cu 8 tobogane, o piscină acoperită, coafor, centru SPA & Wellness, centru comercial, spălătorie, curățătorie, schimb valutar, 4 săli de conferințe, Wi-fi gratuit în lobby, programe de animație și parcare.

Localizare
Hotelul Long Beach Resort&Spa se află la 50 m de plajă, 20 km de centrul orașului Alanya și la 95 km de aeroportul din Antalya. Acesta a fost construit în anul 2006 și este alcatuit dintr-un corp principal de 7 etaje și 12 vile cu 2 etaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.