Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA MICADOR HOTEL

de la
760 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel all inclusive este situat la 150 m de plaja Cleopatra și la 15 minute de mers pe jos de locurile de divertisment. Oferă camere cu balcon cu vedere castelul Alanya Kalesi sau la munți. Hotelul pune la dispoziție un centru spa și o piscină în aer liber.

Localizare
Hotelul Kleopatra Micador se află la câțiva pași de castelul istoric Alanya Kalesi și de peștera Damlatas. Aeroportul Antalya se găsește la 120 km.

Facilitati Hotel
Restaurantul Hotelului Kleopatra Micador servește mic dejun, prânz și cină tip bufet, inclusiv mâncăruri locale și internaționale, în fiecare zi. De asemenea, proprietatea pune la dispoziție un bar în hol și un bar pe plajă.Facilitățile de spa includ o saună, baie turcească și facilități de masaj. Copiii se pot distra în sala de jocuri, unde pot juca darts și tenis de masă, sau pe terenul de joacă.

Facilitati Camere
Camerele Hotelului Kleopatra Micador au aer condiţionat, frigider și baie proprie. Fiecare cameră are mobilier simplu și este deservită de lift.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.