Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMER STAR HOTEL 3 *

de la
309 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

KEMER STAR HOTEL are o piscină sezonieră în aer liber, grădină, un restaurant și un bar în Kemer. Proprietatea este situată la 39 km de 5M Migros, la 40 km de Acvariul Antalya și la 41 km de Antalya Aqualand. Muzeul Antalya este la 41 km de hotel, iar portul de agrement al orașului vechi este la 43 km.

Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu duș. Camerele de la KEMER STAR HOTEL au lenjerie de pat si prosoape.

Oaspeții unității de cazare se pot bucura de un mic dejun tip bufet.

Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește engleză, rusă și turcă, iar personalul este dispus să vă ajute în orice moment al zilei.

Punctele de interes populare din apropiere de KEMER STAR HOTEL includ plaja Kemer, plaja publică Merkez Bati și plaja Ayisigi. Cel mai apropiat aeroport este Antalya, situat la 55 km de hotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.