Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALP PASA HOTEL

de la
958  758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.05.2024 - 30.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat într-un conac otoman istoric care datează din secolul al XVIII-lea, acest hotel cu decor modern este înconjurat de grădini luxuriante și clădiri vechi. Hotelul Alp Pasa se află în Antalya, în centrul zonei Kaleici. Având o locație convenabilă, hotelul este la 850 de metri de portul de agrement Kaleici și la 400 de metri de plaja Mermerli. Poarta renumită a lui Hadrian este la doar 3 minute de mers pe jos. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Localizare
Hotelul Alp Pasa se află la mai puțin de 1 km de Muzeul Orașului Antalya și la 5 minute de mers pe jos de plaja Mermerli. Poarta lui Hadrian este la 100 de metri.

Facilitati hotel
Cele 2 restaurante à la carte de la Hotelul Alp Pasa au câștigat în 2017 premiul World Luxury Restaurant, la nivel regional și continental. Decorat cu elemente tradiționale franțuzești și turcești, restaurantul Du Bastion Fine Dining este amenajat sub o arcadă mare din piatră și oferă delicatese franțuzești și mediteraneene. Oaspeții se pot bucura de o atmosferă romantică și elegantă în timp ce savurează o varietate amplă de preparate culinare.

Facilitati camere
Fiecare cameră a hotelului este amenajată elegant și oferă vedere la Marea Mediterană. Există aer condiționat, televizor LCD și baie privată cu uscător de păr, halate de baie și papuci. Oaspeții au la dispoziție un seif. Unele camere au șemineu autentic, balcon și terasă. Hotelul Alp Pasa oferă și camere de familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.