Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUFHANSA - Unde Zburăm în luna iunie 2020

Având în vedere circumstanțele excepționale cauzate de răspândirea coronavirusului, oferim o flexibilitate și mai mare pentru planurile dvs. de călătorie. Rezervați până la 30 iunie 2020 și Lufthansa Group Airlines va renunța la taxa de rezervare. De asemenea, veți putea rezerva o nouă dată de călătorie până la 31 decembrie 2021.
Ne bucurăm să ne întoarcem la aproximativ 60 din destinațiile noastre, din iu‍nie, în care nu am putut să zburăm în ultimele luni. Nu numai că ne extindem serviciul între centrele Lufthansa, dar adăugăm și alte destinații din Europa și restul lumii la programul nostru - de exemplu insulele populare Mallorca, Creta și Sylt în largul coastei de nord a Germaniei. În iu‍nie, ne reluăm, de asemenea, zborurile către destinații însorite, cum ar fi Tel Aviv și Los Angeles. E timpul să vă entuziasmați ... Și suntem încântați să vă primim din nou la bord în curând!

Destinații:

REGIUNEORAȘE
GERMANIABerlin, Bremen, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Heringsdorf, Munich, Munster, Rostock, Sylt
EUROPAAmsterdam, Athens, Barcelona, Belgrade, Billund, Brussels, Bucharest, Budapest, Copenhagen, Dublin, Geneva, Gothenburg, Helsinki, Kiev, Krakow, Lisbon, London, Madrid, Malaga, Manchester, Milan, Moscow, Nice, Oslo, Palma de Mallorca, Paris, Porto, Prague, Riga, Rome, Sofia, Stockholm, Tallinn, Valencia, Vienna, Vilnius, Warsaw, Zurich
AMERICA DE NORDChicago, Los Angeles, New York, Toronto
AMERICA DE SUDMexico City, Sao Paulo
ORIENTUL MIJLOCIUBahrain, Dubai, Riyadh, Tel Aviv
AFRICAAbuja, Port Harcourt
ASIABangkok, Hong Kong, Mumbai, Tokyo, Singapore

Vezi planul de zboruri pe site-ul oficial al companiei: https://www.lufthansa.com/ro/en/flightplan 

Contactează un consultant pentru emiterea biletului: depticketing@gotravel.ro