Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neue Post


Descriere

Acest hotel recent renovat si extins este inconjurat de parcul castelului si de gradina. Acesta oferă un restaurant, 2 restaurante internationale a la carte, un pub, un bar, un magazin alimentar bine aprovizionat, un hol, un lounge semineu si un salon traditional din lemn. Acces gratuit wireless LAN este disponibil în domeniul public si în cele mai multe camere. Un garaj de parcare este de asemenea disponibil.

Localizare: in centru, la inceputul zonei pietonale, la doar 2 minute distanta de lac si de stratia de tren.

Facilitati hotel: restaurant, sauna, masajul si solarul cu plata, piscina exterioara incalzita, fitness.

Descriere camere: cu mobilier de calitate, camerele duble standard au aproximativ 18 mp; studioul are, pe langa dormitorul generos si o zona de living, aproximativ 35 mp pentru 2-4 persoane, optional cu balcon, optional cu chicineta; suita are doua camere, living cu zona de luat masa si chicineta, cu fereastra catre strada, aproximativ 50 mp pentru 2-4 persoane; Toate camerele sunt pentru nefumatori, fumatul fiind permis doar pe balcoane sau la barul hotelului.

Pagina web: www.hotelneuepost.at

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.